Acculader 24V uit voorraad leverbaar.

Ook voor een acculader voor uw elektrische mestschuif bent u bij Van Alphen techniek & design op het juiste adres.

Een 24V acculader voor uw elektrische roosterschuif was altijd al uit voorraad leverbaar, want stilstand door een defecte acculader is onacceptabel.

Vanaf nu zijn er stof- en waterdichte (IP67) acculaders uit voorraad leverbaar, welke het vorige type acculader vervangen (helaas niet meer leverbaar). Uiteraard wordt ook de nieuwe acculader tegen de beste prijs/kwaliteitsverhouding aangeboden en eventueel voorzien van passende stekker voor uw roosterschuif.

24V acculader voor accu mestschuif

De behuizing van de nieuwe lader is van aluminium en de elektronica is in hars gegoten. Hierdoor is de lader schokvast en stof- en waterdicht.

Met een efficiëntie van 92% of meer verspilt deze lader drie tot vier keer minder warmte. Bovendien daalt het stroomverbruik wanneer de accu volledig is geladen tot minder dan één Watt, ongeveer vijf tot tien keer beter dan de industrienorm.

Het adaptief 4-traps laadalgoritme van de lader optimaliseert automatisch het laadproces, afhankelijk van hoe de accu wordt gebruikt. Door dit 4-traps laadalgoritme kan de lader aangesloten blijven, ook wanneer de accu gedurende 24 uur (of meer) niet wordt ontladen.

De lader heeft 2 LEDs voor statusindicatie.

  1. Groene LED: lader aan.
  2. Gele LED: -(snel knipperend)>bulk lading, -(traag knipperend)>absorptiespanning bereikt, -(constant aan)>druppellading, -(uit)>opslag.

Doordat deze lader schokvast, stof- en waterdicht is, is deze ook geschikt voor inbouw, mits wordt voldaan aan een startonderbrekingsfunctie. Uiteraard is de acculader ook als een externe lader te gebruiken. In dat geval kan er een stekker aan de kabel gemaakt worden, welke overeenkomt met uw machine.

Neem vrijblijvend contact op indien u interesse heeft of graag meer informatie wilt ontvangen.