reparatie en service voor uw mestschuif

Reparatie voor uw elektrische mestschuiver nodig?

Ook voor uw reparatie bent u bij Van Alphen techniek & design aan het juiste adres! Snel, betrouwbaar en voor de beste prijs!

Hoe goed de kwaliteit en duurzaamheid van de verschillende onderdelen ook is, er kan altijd wel iets kapot gaan, waardoor stilstand optreed. Eerlijk is eerlijk. En om dat zoveel mogelijk te beperken is het handig dat u rechtstreeks in contact staat met de fabrikant. Telefonisch, per e-mail of via Whatsapp is contact op te nemen. Samen lossen we het op! “Contacteer de man, die het maken kan!”

Zo is er onlangs een reparatie uitgevoerd aan een Bull-it 24V accu mestschuif. In het voorjaar van 2013 is deze machine in gebruik genomen, dus heeft al ruim 4 jaar op de teller. Er was een lager uitgelopen, en er werd net zolang doorgereden totdat het echt kapot was (wiel kompleet met as ervan af gelopen). Behalve een lager, waren nu dus meerdere lagers, keerringen en een as beschadigd. Had u nu een mestschuif aangeschaft bij het lokale mechanisatiebedrijf, dan zou een dergelijke schade al gauw uitdraaien op inruil van de machine. Bij Van Alphen techniek & design niet.

Op vrijdagmiddag is de defecte roosterschuif gebracht naar de werkplaats van Van Alphen techniek & design en op zaterdag was de roosterschuif alweer gerepareerd! Klaar voor weer 4 jaar gebruik?! En dat voor minder dan €200,- (incl btw).

roosterschuif-reparatie
Deze 4 jaar oude roosterschuif gerepareerd. Op Vrijdag gebracht en Zaterdag al klaar en dat voor minder dan €200,- (incl btw).