Gebruikers van elektrische mestschuif

 Gebruikers door het hele land en daarbuiten

De meeste gebruikers van een mestschuif van Van Alphen techniek & design komen uit Nederland. Ook buiten Nederland zijn de roosterschuiven ingezet. Van Canada t/m Polen!

Verschillende gebruikers en doeleinden

De mestschuif is niet alleen voor gebruik in rundveestallen; de roosterschuif kan voor veel meer ingezet worden. Varkens, kippen, paarden, geiten, etc.

De roosterschuiven zijn voor meerdere doeleinden inzetbaar, dat onderscheid ze (naast het prijsverschil) ook van automatische systemen. Zo kunt U er bijvoorbeeld het restvoer mee verwijderen uit de voergoot. Een grote wachtruimte voor de melkstal? Geen probleem! De mestschuif heeft een capaciteit van ca. 1,25 M2/sec. Ook buiten de stal kan de roosterschuif zijn dienst bewijzen, bijvoorbeeld bij het schoonschuiven van een koeienpad achter de stal. Probeer dat maar eens met een automatisch systeem!Gebruikers van een mestschuif van Van Alphen techniek & design

Van Alphen techniek design ontwerpt en fabriceert elektrische mestschuiven die zich onderscheiden in wendbaarheid en kwaliteit! Ook voor onderhoud, reparatie en onderdelen van bijna alle merken mestschuiven, bent u op het juiste adres.